Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

"Totalleverantör av lasthanteringslösningar"

Senaste nytt..


2019-04-01 00:00
› CLASSIC Startbatterier
Vi har Classic Startbatterier, s k 'Beckbatterier' med den rätta 'Loocken'! Dessa batterier har Antimon <1,5% och passar Veteranbilar, Veteranfordon, Veterantraktorer m fl gamla fordon med 6 V och 12 V startbatteri. - Hör med oss!

2018-11-15 00:00
› Hybrid Heavy Duty-Startbatteri..
..en batteriserie för tunga fordon. Hybrid Heavy Duty är namnet på en kraftfull batterilösning, från Global Batterier, för lastbilar och långfärdsbussar med extremt krävande elektronik. Tack vare sin inblandning av antimon, har...

2018-11-14 11:00
SHD STARTBATTERI
Super Heavy Duty-batterierna finns nu till för moderna tyngre fordon som kräver mycket ström. Batterierna passar utmärkt i fordon som förbrukar mycket ström när motorn är avstängd, till värme, lampor, TV, kylskåp och bakgavelhissar...

 

› Hybrid Heavy Duty-Startbatteri..

2018-11-15 00:00
..en batteriserie för tunga fordon.
Hybrid Heavy Duty är namnet på en kraftfull batterilösning, från Global Batterier, för lastbilar och långfärdsbussar med extremt krävande elektronik.
Tack vare sin inblandning av antimon, har batterierna uppvisat lång hållbarhet vid extrem cykling och snabb återhämtning efter korta körsträckor.

Hybrid Heavy Duty är ett komplement till vår underhållsfria serie Super Heavy Duty, och riktar sig till användare som själva vill fylla på och underhålla sitt batteri. Den nya serien består nämligen av bly-hybridbatterier med öppen teknik och behöver därför regelbundna vätskekontroller och påfyllning av batterivatten. Det är med andra ord en väl beprövad batteriteknik som nu åter är på tapeten.

Öppna batterier är alltid att föredra i fordon där originalbatterierna har varit öppna. Tack vare sin goda laddningsmottaglighet kan Hybrid Heavy Duty till och med fungera bättre än Super Heavy Duty i vissa applikationer.
Nyhetsarkiv
Senast publicerad: 181212 | Powered by SiteSmart